Πρόγραμμα εκπαίδευσης στις πωλήσεις από τον δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ "Βρες Φτερά"

 


Πρόγραμμα εκπαίδευσης στις πωλήσεις από τον δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ "Βρες Φτερά"

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την υλοποίηση του προγράμματος “Εκπαίδευση στις Πωλήσεις” σε  συνεργασία με την ΑΜΚΕ “Βρες Φτερά”

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διαρκέσει από την Παρασκευή 1/7/2022 έως την Τρίτη 26/7/2022, αφορά όλους όσους επιθυμούν (άνεργους/ες, εργαζομένους/ες)  να ενισχύσουν τις γνώσεις του και ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ή απασχολούνται στους τομείς της εστίασης, του τουρισμού και σε εμπορικές επιχειρήσεις λιανικών  πωλήσεων. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, πρωινές ώρες στην Αίθουσα Νερού στο Δημαρχιακό Μέγαρο (Βασ. Γεωργίου Α’, 1).

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδικεύεται στην κατάρτιση νέων σε ρόλους πωλητών και πωλητριών σε καταστήματα λιανικής, τουριστικών επιχειρήσεων (σερβιτόροι/ες και υπάλληλοι υποδοχής) όπως και επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος (κομμωτήρια, σερβιτόροι/ες, κέντρα αισθητικής κλπ). Η διδακτέα ύλη θα ολοκληρωθεί σε 50 ώρες και χωρίζεται σε 3 πυλώνες:

ψηφιακές δεξιότητες,

οικονομικός εγγραμματισμός και

τεχνικές επικοινωνίας και πωλήσεων.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης. Η εκπαίδευση στον πρακτικό ρόλο των πωλήσεων θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους λάβουν μέρος στο πρόγραμμα, να αναζητήσουν θέσεις εργασίας ή να ενισχύσουν τη θέση εργασίας τους, αναβαθμίζοντας άμεσα τις δεξιότητές τους. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο να παρέχει ικανές ώρες εξάσκησης προκειμένου όλοι οι συμμετέχοντες να είναι σε θέση να  αναλάβουν άμεσα το ρόλο τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου Οικονομικών   Μιχαήλ Κούπκα , η Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία συνεχίζει να δίνει έμφαση σε δράσεις με επίκεντρο ανέργους και εργαζομένους μέσα και από αυτή τη  πρωτοβουλία μας, με  την  υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος εκπαίδευσης, ενισχύοντας τις δεξιότητες τους. Στόχος και επιδίωξη μας είναι να αποτελέσουμε γέφυρα συνεργασίας επιχειρήσεων και ανέργων, εργοδοτών και εργαζομένων. Αυτή η προσπάθεια μας, έρχεται να συμπληρώσει την πρόσφατη λειτουργία της πλατφόρμας εύρεσης εργασίας για ιδιώτες και επιχειρήσεις με  δωρεάν καταχώρηση της αγγελίας τους, καθώς και τη συνέχιση της πολύτιμης συνεργασία μας με το ΙΝΕ ΓΣΣΕ στον τομέα της συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων.

Για την πλήρωση των θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας βάσει της υποβολής της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα smartphone με δυνατότητα σύνδεσης στο internet. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει στο site της “Βρες Φτερά” ή στέλνοντας email στο registration@vresftera.com. Την 27/6/2022 και την 1/7/2022 (καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής) μεταξύ των ωρών 09.00-12.00 θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης εγγραφές στην Αίθουσα Νερού στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Υποστήριξη: Δήμος Θεσσαλονίκης - Αντιδημαρχία Οικονομικών - Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία - Τμήμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!