Τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Π. Τσακλόγλου υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Π. Τσακίρης

 


Τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Π. Τσακλόγλου υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Π. Τσακίρης

Τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτη Τσακλόγλου, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Ο κ. Τσακίρης καλωσόρισε τον κ. Τσακλόγλου στον Δήμο Ωραιοκάστρου και συζήτησε μαζί του για θέματα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που σχετίζονται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης συζήτησαν για τον θεσμό «Νταντάδες της γειτονιάς» και για προγράμματα του Υπουργείου που εφαρμόζονται από τους Δήμους, με στόχο την βελτίωση των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχονται προς τους πολίτες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Καρασαββίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα, η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Χαράλαμπος Καζαντζίδης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Αναστασία Σισμανίδου, στελέχη της ΔΕΕΠ Θεσσαλονίκης και το Προεδρείο της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ωραιοκάστρου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!