Έλεγχοι της αστυνομίας στο Δενδροπόταμο και στις γύρω περιοχές. Σύλληψη 53χρονου για εμπόριο ναρκωτικών

 


Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Δενδροποτάμου

Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε άτομα και οχήματα

Πρωινές ώρες σήμερα (20-07-2022) πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην ευρύτερη περιοχή του Δενδροποτάμου, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προχώρησαν σε έλεγχο (12) ατόμων και (5) οχημάτων.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε μία σύλληψη 53χρονου ημεδαπού, διότι μετά από έρευνα στην οικία του, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροδέματα κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης, δύο (2) κονιορτοποιητές (τρίφτες) με υπολείμματα κάνναβης, μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας καθώς και (880) ευρώ προερχόμενα από την παράνομη δραστηριότητα του.

Παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις θα επαναλαμβάνονται συστηματικά.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!