Διακοπή κυκλοφορίας στον δρόμο Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου λόγω νυχτερινών εργασιών αποκατάστασης της ασφάλτου

 


Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι κατά τις νυχτερινές ώρες (22:00 έως 06:00) της Πέμπτης (21-07-2022), της Παρασκευής (22-07-2022), της Δευτέρας (25-07-2022) και της Τρίτης (26-07-2022), θα εκτελεστούν έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτικού οδοστρώματος στην Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως και Λεωφ. Γεωργικής Σχολής), από την Π.Κ.Μ./Υποδ/νση Τεχνικών Έργων Μ.Ε. Θεσ/νικης.

Ειδικότερα:

Κατά τις ημέρες Πέμπτη & Παρασκευή (Α ΦΑΣΗ):

  • Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως και Λεωφ. Γεωργικής Σχολής), από την οδό Μ. Αντύπα έως την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.
  • Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Μ. Αντύπα, Ε.Ο. Θεσ/νικης – Μουδανιών και Ποσειδώνος.

Κατά τις ημέρες Δευτέρα & Τρίτη (Β ΦΑΣΗ):

  • Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Αεροδρόμιο (έξοδο πόλης) της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως και Λεωφ. Γεωργικής Σχολής), από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης έως την οδό Μ. Αντύπα.
  • Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς έξοδο πόλης θα διεξάγεται διαμέσου της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού και της Ε.Ο. Θεσ/νικης – Μουδανιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!