Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και παραπέμπονται 7 άτομα

 


Εξιχνιάστηκαν, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών, περιπτώσεις κλοπών και απατών

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες συνολικά (7) άτομα

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος επτά (7) συνολικά ατόμων.

Συγκεκριμένα:

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού - Ευόσμου σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος πέντε (5) ατόμων για τρεις περιπτώσεις κλοπών και δύο περιπτώσεις απάτης.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 66χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, διότι κατά το χρονικό διάστημα από 22-07 έως 22-08 του 2020 αφαίρεσε από οικία, στην οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, το χρηματικό ποσό των (2.300) ευρώ και διάφορα κοσμήματα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μέσα Απριλίου του 2022, προσέγγισε 77χρονη ημεδαπή, η οποία βρισκόταν στην είσοδο της οικοδομής όπου διαμένει, και με το πρόσχημα ότι έπεσε κάποιο ρούχο του στο μπαλκόνι της αφαίρεσε την τσάντα της.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2022 αναφέροντας ψευδή γεγονότα ως αληθή απέκτησε αρχικά πρόσβαση σε εφαρμογή του κινητού τηλεφώνου 36χρονου ημεδαπού και στη συνέχεια στον τραπεζικό του λογαριασμό και του απέσπασε το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!