Δ. Ωραιοκάστρου: Με ιστορίες παραλίας, τραγούδια και παιχνίδια η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στον παιδικό σταθμό «Τα Μυγδονάκια»

 



Με ιστορίες παραλίας, τραγούδια και παιχνίδια η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στον παιδικό σταθμό «Τα Μυγδονάκια»

Ιστορίες από την παραλία, τραγούδια και πολλά παιχνίδια περιελάμβανε η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στον παιδικό σταθμό «Τα Μυγδονάκια» της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) του Δήμου Ωραιοκάστρου, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της δομής στη Λητή.

Τα παιδιά τραγούδησαν, χόρεψαν και παρουσίασαν δρώμενα με θέμα τις διακοπές, τον ήλιο και τη θάλασσα. Τα μικρά «Μυγδονάκια» ενθουσιάστηκαν όταν ανέλαβε την διασκέδασή τους ανιματέρ, ο οποίος τα ψυχαγώγησε με διαδραστικά παιχνίδια.

«Ολοκληρώνουμε τη σχολική χρονιά με παιχνίδια, χαμόγελα και αισιοδοξία. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας που πρωταγωνιστούν στη γιορτή, στα στελέχη και στους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΩ και του παιδικού σταθμού για το έργο τους, που είναι αξιέπαινο. Ευχαριστούμε τους γονείς διότι μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και ελπίζουμε την νέα χρονιά να έχουμε ακόμη περισσότερα παιδιά. Καλώ τους γονείς του τόπο μας να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που παρέχουμε και να μας εμπιστευτούν», ανέφερε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Αναστάσιος Πανιώρης.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, η οποία συνομίλησε με τους γονείς και συνεχάρη τα παιδιά για τα δρώμενα που παρουσίασαν.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τραγούδια, γλυκίσματα και εδέσματα που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!