Ο θρύλος του ΝΒΑ Ματζικ Τζονσον στην Ακρόπολη. Εμπείρια που άλλαξε την ζωή του χαρακτήρησε την επίσκεψη στην Ακρόπολη

 


Σtην Αθήνα βρίσκεται ο  μεγάλος θρύλος  του NBA Ματζικ Τζόνσον που επισκέφθηκε την Ακρόπολη. Με συνεχείς αναρτήσεις του στα social media αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για την ιστορία της χώρας μας, για τις ομορφιές της.

Μετά τα ελληνικά νησιά μαζί με την γυναίκα του Κούκι επισκέφθηκε την Ακρόπολη o 67χρονος πρώην παίκτης του NBA λαι  έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

«Σήμερα είχα μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή μου, γεμάτη με τόση βιβλική ιστορία. Επισκεφθήκαμε την Ακρόπολη της Αθήνας, μια οχυρωμένη ακρόπολη που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με τέσσερις ναούς. Είδαμε ιστορικά ορόσημα, όπως τον Παρθενώνα, που ήταν αφιερωμένος στην Αθηνά Παρθένο το 447 π.Χ., τα Προπύλαια, το Ναό της Αθηνάς Νίκης που χτίστηκε το 431 π.Χ., το Ερέχθειο και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού που χτίστηκε το 174 μ.Χ.....Ήταν απίστευτο και εντυπωσιακό να μάθουμε για την ιστορία της πόλης και να κερδίσουμε τόσο μεγάλο βιβλικό περιεχόμενο!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Μάτζικ Τζόνσον..









Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!