Κάντε like στο facebook για την καλύτερη βιτρίνα μέχρι και την Κυριακή 31.7.2022. 3ος Διαγωνισμός Βιτρίνας και Πρόσοψης Καταστημάτων στον δήμο Παύλου Μελά


 Ο Διαγωνισμός ξεκίνησε! Ο Δήμος Παύλου Μελά και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής διοργανώνουν τον 3ο Διαγωνισμό Βιτρίνας και Πρόσοψης Καταστημάτων με τίτλο: «Η Ωραιότερη Βιτρίνα:  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  2022» και σας καλούμε να κάντε like στα καταστήματα Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας που στόλισαν καλοκαιρινά τη βιτρίνα τους και μας έστειλαν τα πιο δυνατά μηνύματα για την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Κάνουμε like στους επαγγελματίες μας μέχρι την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 στις 23:59 και με τη συμβολική επιβράβευση της … προσωπικής τους αισθητικής, συμμετέχουμε στην κοινή προσπάθεια της δημοτικής αρχής, της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης και των επαγγελματιών του δήμου Παύλου Μελά να αναδείξουμε την τοπική αγορά.

 

Ας μην ξεχνάμε καθημερινά ως καταναλωτές να εμπιστευόμαστε τα καταστήματα της γειτονιάς μας που προσφέρουν αξιόπιστες υπηρεσίες και διαθέτουν ποιοτικά προϊόντα σε πραγματικά καλές τιμές.

 

Την ευθύνη συντονισμού και υλοποίησης έχει το Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής.

 

Σημείωση: Μετά το πέρας της 31.7.2022 δεν θα προσμετρηθεί κανένα επόμενο like. Δεν θα υπολογιστούν στην καταμέτρηση επιλογές, όπως θλιμμένη ή θυμωμένη φατσούλα, ενώ αρνητικά ή προσβλητικά σχόλια για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, θα διαγράφονται.

 

https://pavlosmelas.gr/like-facebook-vitrina-kalokairi2022/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!