ΓΣΕΕ: Δίκαιος ο αγώνας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ. ΟΧΙ στην ποινικοποίησή του

 


Tην στήριξή της εκφράζει η ΓΣΕΕ στον αγώνα των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ. Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει:

ΔΙΚΑΙΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, η οποία εμπαίζει τους εργαζόμενους αφού παρά τις αλλεπάλληλες δεσμεύσεις της για ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κανένα ουσιαστικό μέτρο. Φτάνει μάλιστα στο σημείο, σε μία προσπάθεια να κάμψει τον αγώνα των εργαζομένων, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και μήνες σε διαρκείς κινητοποιήσεις, να προσφεύγει στα δικαστήρια. 

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ δίνουν εδώ και καιρό έναν δίκαιο αγώνα, σεβόμενοι το επιβατικό κοινό. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κατά την διάρκεια των πρόσφατων Πανελληνίων Εξετάσεων δεν προχώρησαν σε κινητοποιήσεις, αλλά η οργή και η αγανάκτησή τους για την κοροϊδία από την πλευρά της Διοίκησης του ΟΑΣΘ καθιστά τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, μονόδρομο. 

Η Συνομοσπονδία, βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ και καλεί τη Διοίκηση του Οργανισμού και τα Συναρμόδια Υπουργεία, να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους και να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματά τους. Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης, σέβονται το επιβατικό κοινό της πόλης, αλλά ζητούν και διεκδικούν και εκείνοι, από Διοίκηση και Κυβέρνηση, το σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!