Έργα ζωγραφικής του τμήματος εκμάθησης ζωγραφικής ενηλίκων της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. «κατακυρώθηκαν» για καλό σκοπό!

 


Έργα ζωγραφικής του τμήματος εκμάθησης ζωγραφικής ενηλίκων της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. «κατακυρώθηκαν» για καλό σκοπό!

Έκθεση ζωγραφικής για καλό σκοπό με έργα μελών του τμήματος εκμάθησης ζωγραφικής ενηλίκων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) του Δήμου Ωραιοκάστρου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα.


Δεκάδες πολίτες παρευρέθηκαν στην Αίθουσα Τέχνης της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., συνομίλησαν με τους καλλιτέχνες και θαύμασαν τα έργα τους, τα οποία διατέθηκαν προς πώληση για φιλανθρωπικό σκοπό. Ειδικότερα, τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων αποφασίστηκε να διατεθούν στο «Φιλανθρωπικό Σωματείο ''Χρήστος Τσελεπίδης''».


«Ευχαριστούμε θερμά την δασκάλα ζωγραφικής και τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην έκθεση ζωγραφικής που διοργανώσαμε για να ενισχύσουμε φιλανθρωπικό σωματείο του τόπου μας. Μέσα από αυτή την δράση αποδεικνύουμε ότι στηρίζουμε την Τέχνη και ταυτόχρονα στηρίζουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Στην ΔΗ.Κ.Ε.Ω. θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το τμήμα εικαστικών, καθώς το έργο που παράγεται είναι αξιόλογο και αξιέπαινο», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.

Στην έκθεση ήταν παρούσα η πρόεδρος του «Φιλανθρωπικού Σωματείου ''Χρήστος Τσελεπίδης''», Κική Ισχνοπούλου, η οποία ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες και την διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. για την στήριξη τους προς το σωματείο.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!