Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Λίφτινγκ σε ακόμη πέντε σχολεία

 


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι παρεμβάσεις αναβάθμισης στις σχολικές μονάδες του Δήμου με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ελαιοχρωματισμού στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου και στο 19ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από ίδιους πόρους και οι οποίες διεκπεραιώθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης.

Παράλληλα, στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού στο 9ο και 12ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου καθώς και στο 3ο Ειδικό σχολείο, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τις προσεχείς ημέρες. Στα συγκεκριμένα σχολεία τα έργα πραγματοποιούνται με πόρους από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Ο Δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, αναφερόμενος στο θέμα επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι :

«Στόχος είναι τα σχολεία μας να γίνουν φιλόξενα και ευχάριστα για τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα. Για το σκοπό αυτό δουλεύουμε ακατάπαυστα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, καλύπτοντας ανά πάσα στιγμή κάθε ανάγκη που προκύπτει».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!