Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

 


Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή  Οδό Θεσσαλονίκης  από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

         

          Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

          Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν επί της κεντρικής νησίδας από τον ανισόπεδο κόμβο με την ΠΑΘΕ (Ανισόπεδος Κόμβος 16) έως και την έξοδο προς την Ανατολική Περιφερειακή με αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας  και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα εκτελεσθούν την Τετάρτη 27 Ιουλίου και την Πέμπτη 28 Ιουλίου και κατά τις ώρες 6.00 π.μ. έως και 15.00.

     Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!