Καλλιεργούσαν 20 δενδρύλλια κάνναβης στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύλληψη συνολικά 18 ατόμων και για άλλες παραβάσεις

 


Αυτόφωρες συλλήψεις (18) ατόμων στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Στην αυτόφωρη σύλληψη δεκαοκτώ (18) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα , αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

  • (1) άτομο για περίπτωση κλοπής.
  • (4) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Μεταξύ αυτών και ηλικιωμένος ημεδαπός, ο οποίος συνέδραμε άγνωστο άντρα στην καλλιέργεια (20) δενδρυλλίων κάνναβης σε αγροτική έκταση στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν τα εν λόγω φυτά, ενώ βρέθηκαν εργαλεία και αντικείμενα που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργειά τους. Σε παράπηγμα του χώρου που χρησιμοποιούσε ο δράστης, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, βρέθηκε κάρτα sim κινητής τηλεφωνίας.
  •  (1) άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.
  •  (2) άτομα για πλαστογραφία.
  •  (10) άτομα για παράνομη παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται συστηματικά και σε καθημερινή βάση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!