Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πυλαίας-Πανοράματος-Διασταύρωση προς Χορτιάτη από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

 


Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 3 (Θεσσαλονίκης-Πυλαίας-Πανοράματος-Διασταύρωση προς Χορτιάτη) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

         

          Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 3 (Θεσσαλονίκης-Πυλαίας-Πανοράματος-Διασταύρωση προς Χορτιάτη) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

          Πρόκειται για εργασίες επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου και τους κλάδους σύνδεσής της στο ύψος της διασταύρωσης με την κλινική «Άγιος Λουκάς». Θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο οδικό τμήμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου μεταξύ της διασταύρωσης της οδού Λαχανά έως τη διασταύρωση της οδού Ματζαρίδου, με κατεύθυνση από και προς τη Θεσσαλονίκη σε όλο το πλάτος της οδού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

          Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 Αυγούστου  και την Κυριακή 7 Αυγούστου μέ ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ..

     Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!