Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπής πογ ειχαν γινει παλαιότερα

 


Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού εξιχνίασαν (4) περιπτώσεις κλοπής στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού εξιχνίασαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα Απριλίου - Δεκεμβρίου του 2020, ενώ σε βάρος ισάριθμων ατόμων σχημάτισαν δικογραφίες που θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν παλαιότερα καταγγελλόμενες υποθέσεις.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!