Σύλληψη 2 ατόμων που μετέφεραν με φορτηγο 6 παρανομους αλλοδοπούς. Για να αποφύγουν τον έλεγχο έπεσαν σε στσθμευμένο οχημα

 


Σύλληψη ατόμων που ενέχονται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών

Περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς ηλικίας 24 και 27 ετών, οι οποίοι ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (11-08-2022), εντοπίστηκε στην περιοχή των Συκεών Ι.Χ.Φ. με οδηγό τον πρώτο και συνοδηγό τον δεύτερο άντρα, οι οποίοι προκείμενου να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο, ενήργησαν οπισθοπορεία προσκρούοντας τόσο σε σταθμευμένο όχημα όσο και σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του φορτηγού.

Αμφότεροι οι αλλοδαποί εγκατέλειψαν το όχημα και αποπειράθηκαν να διαφύγουν, πλην όμως συνελήφθησαν έπειτα από πεζή καταδίωξη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, στο εσωτερικό του οχήματος επέβαιναν έξι (6) αλλοδαποί οι οποίοι δεν διέθεταν έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος μεταφοράς, το οποίο σημειώνεται ότι έφερε εμφανώς πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ερευνάται.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!