Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την καταδίωξη στην Καλαμαριά. Λεκτικη επίθεση της συλληφθείσας στην τραυματισθείσα αστυνομικό.

 


Συνελήφθησαν τρία (3) νεαρά άτομα που ενέχονται σε υπόθεση κλοπής οχήματος και πρόκλησης τραυματισμού αστυνομικού και φθορών

Συνελήφθησαν έπειτα από την κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων, βραδινές ώρες χθες (09-08-2022), τρία (3) νεαρά άτομα (2 αγόρια – 1 κορίτσι), που ενέχονται σε υπόθεση κλοπής οχήματος με το οποίο προκλήθηκαν τραυματισμός αστυνομικού και φθορές.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής κατά συναυτουργία, απείθειας, εξύβρισής, φθορών και σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί ομάδας «Ζ» εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω, στην περιοχή της Καλαμαριάς, και ο οδηγός του δε συμμορφώθηκε σε σχετικό σήμα για αστυνομικό έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα. Κατά τη διαφυγή πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες και γενικότερα κινούνταν με τρόπο επικίνδυνο για τους λοιπούς χρήστες των οδών, ενώ προκάλεσε φθορές σε σταθμευμένα οχήματα.

Στη Λεωφόρο Χαριλάου – Θέρμης, το εν λόγω όχημα περιορίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις που κινητοποιήθηκαν και προκειμένου να διαφύγει, προκάλεσε φθορές σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο και υπηρεσιακή μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό αστυνομικού (γυναίκα).

Σημειώνεται ότι κατά την ακινητοποίησή τους, η συλληφθείσα επιτέθηκε λεκτικά κατά της τραυματισθείσας αστυνομικού, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του οχήματος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το όχημα ήταν ιδιοκτησίας του πατέρα της συλληφθείσας, ο οποίος νωρίτερα κατήγγειλε την κλοπή του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των συλληφθέντων θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!