ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Ομολογία αποτυχίας της κυβερνητική πολιτικής για τον ΟΑΣΘ η καρατόμηση Σκόδρα

 


«Ομολογία αποτυχίας της κυβερνητική πολιτικής για τον ΟΑΣΘ η καρατόμηση Σκόδρα»

 

«Μετά από τρία χρόνια καταστροφικής διαχείρισης του ΟΑΣΘ, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής αποφάσισε την απομάκρυνση του εκλεκτού του, τριπλοθεσίτη Γιώργου Σκόδρα από την διοίκηση του οργανισμού.

Στο πρόσωπο του κυρίου Σκόδρα, που αποτέλεσε τον πρόθυμο εκτελεστικό βραχίονα της πολιτικής ηγεσίας, καθρεπτίζονται όλες εκείνες -και είναι πάμπολλες- οι λαθεμένες επιλογές της κυβέρνησης για τον ΟΑΣΘ.

Εγκαίρως ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, ερωτήσεις, επερωτήσεις, αναφορές, δημόσιες τοποθετήσεις, είχε επισημάνει τη  μεθοδευμένη προσπάθεια απαξίωσης του οργανισμού.

Δυστυχώς με την απομάκρυνση Σκόδρα, δεν απομακρύνονται και τα σχέδια της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών και για την επαναφορά ενός αποτυχημένου μοντέλου που είχε οδηγήσει στη χρεοκοπία του ΟΑΣΘ.

Με την απομάκρυνση Σκόδρα, ο κύριος Καραμανλής απλά επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια των Θεσσαλονικέων και να προετοιμάσει το έδαφος για την επόμενη μέρα που στο επίκεντρο της έχει την παράδοση του συγκοινωνιακού έργου σε ιδιώτες.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών, τον εκσυγχρονισμό του ΟΑΣΘ στο πλαίσιο ενός συνολικού στρατηγικού σχεδίου, τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, μα πάνω απ΄ όλα την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού».

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!