Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού για την επίθεση σε 16χρονο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

 


ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ 16ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 
Με αφορμή το περιστατικό άγριας επίθεσης και ξυλοδαρμού 16χρονου νεαρού στον Εύοσμο από ομάδα ατόμων, στην πλατεία του Ευόσμου το βράδυ της  11ης Σεπ. 2022, ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου-Κορδελιού κρούει ξανά τον κώδωνα του κινδύνου στις αρχές.
Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους αρμοδίους φορείς, τοπικούς και μη, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μπει ένα φρένο στα περιστατικά βίας και παραβατικότητας στην περιοχή του Ευόσμου.
Συγκεκριμένα:
  1. Ζητούμε τη αύξηση της αστυνόμευσης στην περιοχή, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες , ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά βίας.
  2. Ζητούμε την πλήρη φωταγώγηση της πλατείας και των δρόμων γύρω αυτής, ώστε να πάψουν να αποτελούν σημεία συνάντησης για “λύση διαφορών” συμμοριών και να μη δίνεται αφορμή για επιθέσεις σε ανυποψίαστους πολίτες, παιδιά, ζωάκια, ακόμη και για φθορά κτιρίων και καταστημάτων.
Η περιοχή της πλατείας αποτελεί σημείο κλειδί στον Εύοσμο, πόλο έλξης για χιλιάδες κόσμο από ολόκληρη την πόλη, με δεκάδες καταστήματα, η οποία όμως κινδυνεύει να στιγματιστεί. Η ταμπέλα της “κακόφημης περιοχής”  θα έχει τρομερά αρνητικό αντίκτυπο, με υψηλό αντίτιμο το οποίο θα κληθούμε να πληρώσουμε όλοι, κυρίως όμως οι επιχειρήσεις που βρίσκονται μέσα και γύρω από την πλατεία.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου-Κορδελιού καταδικάζει κάθε μορφή βίας, από όπου και αν προέρχεται και καλεί όλη την τοπική κοινωνία, σύσσωμη, να το φωνάξει μαζί μας!
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!