Συνελήφθησαν 2 άτομα για κλοπή ΙΧ, διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στους Αμπελόκηπους και στη Ν. Μηχανιώνα

 


Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών

Σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ενώ η λεία τους ξεπερνά τις 40.000 ευρώ

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης κατάφεραν έπειτα από μεθοδική έρευνα να εξιχνιάσουν περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν σε προγενέστερο χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 29 και 53 ετών για πράξεις που έλαβαν χώρα στις περιοχές των Αμπελοκήπων, της Περαίας και του Ευόσμου.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω τον Μάιο του 2019 αφαίρεσαν αρχικά από την περιοχή των Αμπελοκήπων σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό ιδιοκτησίας ημεδαπού με το οποίο μετέβησαν στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας όπου αφού παραβίασαν τα ρολά και την τζαμαρία κοσμηματοπωλείου εισήλθαν στο εσωτερικό του και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και δεν ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους. Κατά τη διαφυγή τους αφαίρεσαν μια κασετίνα με κοσμήματα και ρολόγια συνολικής αξίας 40.000.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα ο 29χρονος, τον Σεπτέμβριο του 2018, διέρρηξε οικία στην περιοχή του Ευόσμου από όπου αφαίρεσε κοσμήματα και χρηματικό πόσο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί αρμοδίως.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!