Μουσική Λαϊκή βραδιά “Εφ' όλης της ύλης” με τον Φώτη Θεοδωρίδη και την ορχήστρα του στο 2ο Φεστιβάλ "Ταράτσα στα δυτικά"

 


Μουσική Λαϊκή βραδιά “Εφ' όλης της ύλης”

με τον Φώτη Θεοδωρίδη και την ορχήστρα του

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου – Είσοδος Ελεύθερη

 

            Μια μοναδική μουσική βραδιά αφιερωμένη στους σημαντικότερους σταθμούς του Ελληνικού τραγουδιού, επιφυλάσσει για το κοινό η συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη Φώτη Θεοδωρίδη με τίτλο “Εφ΄ όλης της ύλης”, που διοργανώνει με ελεύθερη είσοδο, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 20.00μμ στην ταράτσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου – Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” (Οδός Μοναστηρίου– Παρατσίκογλου 1, Ελευθέριο Κορδελιό), η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ «Ταράτσα στα Δυτικά».

            Ο Φώτης Θεοδωρίδης – γέννημα θρέμμα Κορδελιώτης- πλαισιωμένος από τους  μουσικούς συνεργάτες του, θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό μουσικό οδοιπορικό,  μια ιστορική αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι -  από το Ρεμπέτικο, τα τραγούδια της προσφυγιάς αλλά και σύγχρονα ακούσματα από τη δισκογραφία του καλλιτέχνη – σε μια μουσική συνάντηση γεμάτη αξέχαστες μελωδίες και ήχους, που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία.

 

Τον Φώτη Θεοδωρίδη συνοδεύουν:

Μανώλης Μπάσης (μπουζούκι), Πάνος Κοσμίδης (πιάνο), Μίλτος Σπυριδόπουλος (κιθάρα), Κώστας Φωστηρόπουλος (ακορντεόν).

 

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη.

Αντί εισιτηρίου όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν παιχνίδια, υλικά χειροτεχνίας και είδη δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά.

 

Πληροφορίες: Τμήμα Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων, τηλέφωνο: 2310771033 (ώρες επικοινωνίας: 9.00πμ – 14.00μμ).

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!