Νέες ειδικότητες του ΔΙΕΚ Αριδαίας. Ξεκίνησαν οι εγγραφές

 


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ  ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σπούδασε με αξιοπιστία και οργάνωση σε ένα από τα 9 νέα Τμήματα του ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 12:00 μέχρι και την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 15:00, εγγράφεστε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας:

 

https://diek.it.minedu.gov.gr

 

Στο Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ φέτος θα λειτουργήσουν 9 νέα Τμήματα (Α΄ Εξαμήνου) με ειδικότητες πολύ προσεκτικά επιλεγμένες που προσφέρουν υψηλότατα ποσοστά επαγγελματικής αποκατάστασης.
Με υπευθυνότητα σας καλούμε να ενταχθείτε 
στην εκπαιδευτική οικογένεια του ΙΕΚ ΑΡΙΑΔΑΙΑΣ και να εγγραφείτε στην ειδικότητα που ταιριάζει στα θέλω σας :

·         ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)

·         ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ)

·         ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΝΟΣΗΕΛΕΥΤΕΣ)

·         ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

·         ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ)

·         ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

·         ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΨΥΞΗΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ (ΨΥΚΤΙΚΟΣ)

·         ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

·         ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Με πολυετή εμπειρία και υψηλό επίπεδο συνεργατών-εκπαιδευτών το Δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας έχει διαμορφώσει το εκπαιδευτικό τοπίο στην ευρύτερη περιοχή και στα Επαγγέλματα την τελευταία δεκαετία εισάγοντας καινοτόμα προγράμματα και εξασφαλίζοντας άμεση σύνδεση με την αγορά και τους εργοδότες (Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα).

Η φοίτηση στο Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ είναι ΔΩΡΕΑΝ, περιλαμβάνει υποχρεωτική και επιδοτούμενη Πρακτική Άσκηση ενώ διεξάγεται στην μεταμεσημβρινή ζώνη με ώρα έναρξης τις 14:30.

Η πόλη της Αριδαίας διαθέτει υποδομές φιλοξενίας σπουδαστών στην Μαθητική Εστία Αριδαίας καθώς και πρόγραμμα διατροφής-σίτισης.Τα θεωρητικά μαθήματα διδάσκονται στις εγκαταστάσεις του 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (πάροδος έναντι ΚΤΕΛ) ενώ μέρος των εργαστηριακών μαθημάτων διεξάγεται σε συνεργαζόμενους φορείς (δημόσιους και ιδιωτικούς), όπως Ξενοδοχεία, Κομμωτήρια, Κέντρο Υγείας, ΕΚΑΒ, Φαρμακεία, Εστιατόρια, Αρτοζαχαροπλαστεία, Εργαστήρια, Αθλητικοί Σύλλογοι κλπ

Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε ως σπουδαστές του ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με τη βεβαιότητα ότι η επιλογή σας θα συνδράμει καταλυτικά στην επαγγελματική σας εξέλιξη!

Ωράριο Λειτουργίας την Περίοδο των Εγγραφών από 9.00 έως 18.30, κατά τις εργάσιμες μέρες.

Πληροφορίες στη Γραμματεία μας στα τηλ:
2384028241
2384028242

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!