Θεσσαλονίκη: Προβλήματα από τη δυνατή νεροποντή-Κλειστοί δρόμοι και υπερχειλίσεις


Αρκετά ήταν τα προβλήματα που δημιούργησε η σφοδρή νεροποντή στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου και συνεχίζεται με μειωμένη ένταση έως και αυτή την ώρα( 08.00). Στα ανατολικά και τα δυτικά της πόλης σημειώθηκαν υπερχειλίσεις, ενώ έκλεισαν και δρόμοι.

Συγκεκριμένα, η υπόγεια διάβαση στο ύψος της Μακρυγιάννη, στον Εύοσμο, υπερχείλισε με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην περιοχή. Στο σημείο βρίσκεται η Τροχαία, η οποία και εκτρέπει τα οχήματα, ενώ επί τόπου έσπευσαν και συνεργεία για απάντληση των υδάτων, καθώς και ένα όχημα της Πυροσβεστικής με δύο πυροσβέστες.

Στην Εξοχή, στο ύψος του Παπανικολάου, το οδόστρωμα υπέστη καθίζηση λόγω έργων και έχουν δημιουργηθεί καθυστερήσεις και προβλήματα στην κυκλοφορία.

Τέλος, η ιρλανδική διάβαση στον δρόμο του στρατιωτικού νοσοκομείου 424 προς τον δρόμο για Φίλυρο, στον δήμο Πυλαίας Xορτιάτη, είναι κλειστή λόγω χειμάρρου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 500 κλήσεις για άντληση υδάτων κυρίως από τη δυτική Θεσσαλονίκη και το κέντρο της πόλης, όπου επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει.

Το βράδυ της Κυριακής εστάλη μήνυμα από το 112 στους πολίτες για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.


Πηγή ertnews.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!