“Όλη η πλατεία μια παρέα για να γιορτάσουμε την άφιξη του φθινοπώρου”. Μουσική Βραδιά κάτω από τα αστέρια στην Πλατεία Ευόσμου

 


Όλη η πλατεία μια παρέα για να γιορτάσουμε την άφιξη του φθινοπώρου”

Μουσική Βραδιά κάτω από τα αστέρια στην Πλατεία Ευόσμου

 

            Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία υψηλής ενέργειας, ρυθμού και μελωδίας επιφυλάσσει για τους επισκέπτες της Πλατείας Ευόσμου ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, στο πλαίσιο της ανοιχτής μουσικής εκδήλωσης, που διοργανώνει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 20.00μμ η Αντιδημαρχία Πολιτισμού δια του Τμήματος Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων.

            Ο μαγικός ήχος του βιολιού συνοδεύει τα vibes του Dj, σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη με το ντουέτο “Macrame”.

            Τραγούδια αγαπημένα από την ελληνική μουσική δισκογραφία αλλά και ανατολίτικες μελωδίες “ντύνονται” με τον ήχο του βιολιού και τη house μουσική, σε μια ατμοσφαιρική μουσική συνάντηση κάτω από τα αστέρια.

            Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού ευχαριστεί τα μέλη του μουσικού ντουέτου “Macrame”, Γιώργο Σπυρόπουλο και Κώστα Σπυριδόπουλο, όπως και  την εταιρία Dreamsound και τον Άκη Ελευθεριάδη για την κάλυψη της εκδήλωσης. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!