Εργασίες στην επαρχιακή οδό που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας με τη Γερακαρού, το Ζαγκλιβέρι και τη Χαλκιδική

 


Εργασίες στην επαρχιακή οδό που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας με τη Γερακαρού, το Ζαγκλιβέρι και τη Χαλκιδική από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες επισκευής του οδοστρώματος, καθώς και εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων επί της επαρχιακής οδού, που συνδέει την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας με τη Γερακαρού, το Ζαγκλιβέρι και τα όρια του νομού Θεσσαλονίκης προς Δουμπιά, θα πραγματοποιήσουν συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες προγραμματίστηκαν από αύριο Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 και θα πραγματοποιούνται από τις 7.00’ το πρωί μέχρι τις 20.00’.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να τηρούν πιστά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τις υποδείξεις της Τροχαίας και των εργαζομένων των συνεργείων.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!