Ισόπαλο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Χαμένο πέναλτι απο ΑΡΗ, μεγάλες επεμβάσεις του Κοτάρσκι


Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΑΡΗ και του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχαν φάσεις να προηγηθούν στο σκορ, είχαν ένα χαμένο πέναλτι του Γκρέι αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν την νίκη.

Ήρωας του αγώνα για τους φιλοξενούμενους ο τερματοφύλακας Κοτάρσκι που είχε σωτήριες επεμβάσεις σε φάσεις που δημιούργησαν οι παίκτες του ΑΡΗ καθώς και το πέναλτι που απέκρουσε στις αρχές του 2ου ημιχρόνου.


Στις καθυστερήσεις του αγώνα υπήρξε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και στους πάγκους μετά τη σύγκρουση των Νταμπό και Ελ Καντουρί που αποβλήθηκαν δευτερόλεπτα πριν το φινάλε με κόκκινη κάρτα.

Εκπληκτική η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΑΡΗ, με τα εκαντοντάδες καπνογόνα λίγο πριν τον αγώνα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Διαιτητής: Λουίς Γκοντίνιο (Πορτογαλία)
Κίτρινες: Ντιοπ, Ντουκουρέ, Νταμπό – Τσαούσης, Ινγκασον, Κούρτιτς
Κόκκινες: Νταμπό – Ελ Καντουρί


ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ, Ντιόπ (46' Νταμπό), Μαντσίνι (81' Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (81' Ζερβίνιο), Μανού Γκαρσία (69' Ιτούρμπε), Γκρέι (63' Πάλμα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (59' Βιεϊρίνια), Ντάντας (59' Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς (73' Ελ Καντουρί), Μπράντον Τόμας (63' Ολιβέιρα).




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!