Εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης κιγκλιδωμάτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Όρια Νομού Καβάλας από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

 


Εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης κιγκλιδωμάτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Όρια Νομού Καβάλας  από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

         

          Εργασίες αντικατάστασης  και τοποθέτησης κιγκλιδωμάτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Όρια Νομού Καβάλας (Τμήμα Δερβένι, Βασιλούδι, Γερακαρού, Απολλωνία, Ασπροβάλτα, Όρια Νομού Καβάλας) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

          Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας και πιο συγκεκριμένα στις παρακάτω θέσεις:

-στην είσοδο της Γερακαρού, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

-στο ύψος του Νικομηδινού, εκατέρωθεν

-στο ύψος του Στίβου, εκατέρωθεν

-στο ύψος της Απολλωνίας, εκατέρωθεν

-στον κόμβο των Βρασνών, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

-στη Σερραϊκή Ακτή, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

-στο πρώην κάμπινγκ Σαμλίδη, εκατέρωθεν

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 7.30 π.μ.

     Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!