Πάμε ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ; Mαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς του 1ου Δημοτικού Ευκαρπίας, την Κυριακή 25/9 στο πρ. στρατόπεδο Καρατάσιου, στις 11.00

 


Πάμε ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ;

Παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας, θα πάρουν το ποδήλατό τους και θα πάνε ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ!!! Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο "Out of the box" και με αφορμή τη θεματική του προγράμματος για φέτος, που αφορά την προώθηση ενός πιο υγιούς τρόπου ζωής μέσω της άσκησης ,το σχολείο μας σε συνεργασία της διεύθυνσης του σχολείου, του συλλόγου διδασκόντων και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων διοργανώνει την Κυριακή 25/9 στις 11πμ τη δράση "Πάμε ποδηλατάδα;" στον χώρο του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου. Η δράση εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού που διοργανώνεται κάθε χρόνο το διάστημα 23-30/9 υπό την αιγίδα της γενικής γραμματείας αθλητισμού. Γονείς, παιδιά και δάσκαλοι θα έρθουμε σε επαφή με τη φύση και θα διασκεδάσουμε μέσα από την άσκηση. Πάρτε λοιπόν τα παιδιά σας , τα ποδήλατα σας και ελάτε να απολαύσουμε ποδηλατάδα μέσα στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου. Σας περιμένουμε όλους!!!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!