Tο Χαμόγελο του Παιδιού στην EEA Grants GR 2014-2021: Δουλεύουμε μαζί για μια Ευρώπη χωρίς αποκλεισμούς

 


Τα EEA Grants (Χρηματοδοτικός Μηχανισμός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου) στην 86η ΔΕΘ

Ο Χρηματοδοτικός  Μηχανισμός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (EEA Grants) και το Εθνικό Σημείο Επαφής (ΕΣΕ) συμμετέχουν και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το Εθνικό Σημείο Επαφής έχοντας τη συνολική ευθύνη για την υλοποίηση των προγραμμάτων των EEA Grants 2014-2021 συνεργάζεται με μια πλειάδα φορέων για την πραγματοποίηση δύο εκδηλώσεων αφιερωμένων, η μία στα έργα που αγγίζουν τον άνθρωπο με άμεσο τρόπο και η άλλη σε έργα για το περιβάλλον και την ενέργεια. 

Σκοπός της φετινής παρουσίας μας είναι να δοθεί ο λόγος, κατεξοχήν, στους Φορείς Υλοποίησης των προγραμμάτων, ώστε η γνώση και η εμπειρία από την εν τοις πράγμασι ενασχόλησή τους με τα έργα να μοιραστεί με τους/τις παρευρισκόμενους/ες, ενισχύοντας έτσι την αίσθηση της κοινότητας των EEA Grants. 

Πιο συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις μας:

EEA Grants GR 2014-2021: Δουλεύουμε μαζί για μια Ευρώπη χωρίς αποκλεισμούς.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν για τα έργα τους επικεφαλής και εκπρόσωποι από τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, τον Συνήγορο του Πολίτη, εκπρόσωποι από το ΕΣΕ Βουλγαρίας για ανταλλαγή καλών πρακτικών σε ό,τι αφορά την ενδυνάμωση και την ενσωμάτωση των Ρομά, την Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΥΔΕΑΠ) του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τους Γιατρούς του Κόσμου, το Χαμόγελο του Παιδιού και του , Ιδρύματος Μποδοσάκη (Active citizens fund Greece).

Πότε: Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου @19.30-21.00

Πού: περίπτερο 7 του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, χώρος εκδηλώσεων 


ΕΕΑ Grants GR 2014-2021: Δουλεύουμε μαζί για μια πράσινη Ευρώπη.

Οι πρωτοβουλίες των EEA Grants για την Ενέργεια και το Περιβάλλον θα παρουσιαστούν από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υ.Π.ΕΝ., Τομέα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το ΕΛΙΑΜΕΠ.

Πότε: Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου @18. 30-20.30

Πού: περίπτερο 7, χώρος εκδηλώσεων 

Καλεσμένοι/ες μας στο ακροατήριο θα είναι εκπρόσωποι από την Ομάδα Δράσης για το έργο των Ρομά, φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ΜΚΟ που υλοποιούν έργα ως εταίροι των προγραμμάτων, τεχνικά επιμελητήρια, περιβαλλοντικά ινστιτούτα και ενώσεις κ.ά.

Οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές στο ευρύ κοινό.


Πληροφορίες: 210 3258815 | elli.vazou@mnec.gr

Ιστότοπος Εθνικού Σημείου Επαφής

EEA Grants GR | Facebook



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!