Κ. Ζέρβας: «Όταν οι Έλληνες ενωμένοι, αποφασισμένοι και προετοιμασμένοι αντιμετωπίζουμε κάθε εχθρό, κάθε δυσκολία, μπορούμε και θα νικήσουμε»

 


Τη στρατιωτική παρέλαση παρακολούθησε σήμερα (28/10) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Μετά το πέρας της παρέλασης, ο κ. Ζέρβας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Ολοκληρώθηκε ένα λαμπερό τριήμερο για την πόλη μας, για τη Θεσσαλονίκη. Ολοκληρώθηκε με μια παρέλαση υπερηφάνειας, που έστειλε πολλά μηνύματα. Το πρώτο είναι αυτό που αφορά όλους αυτούς που το 1940 έδωσαν το πρώτο πλήγμα απέναντι στον ανίκητο τότε Άξονα. Τους χρωστάμε μεγάλη τιμή και σεβασμό. Το δεύτερο είναι ότι, όταν οι Έλληνες ενωμένοι, αποφασισμένοι και προετοιμασμένοι αντιμετωπίζουμε κάθε εχθρό, κάθε δυσκολία, μπορούμε και θα νικήσουμε. Και αυτό είναι το ύψιστο νόημα αυτής της ημέρας. Με το ίδιο σθένος, με την ίδια αυταπάρνηση και περηφάνια θα είμαστε αντάξιοι των προγόνων μας, που σήμερα τιμούμε και γιορτάζουμε. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες! Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!».




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!