Βράβευση των επιτυχόντων σε ΑΕΙ μαθητών/τριών απο την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Ωραιοκάστρου (φώτο)


Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ωραιοκάστρου σε εκδήλωση που διοργάνωσε στην άιθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, βράβευσε του μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2021-22.

Στον πρώτο κάθε Δημοτικής Ενότητας δόθηκε σαν  δώρο ένα λαπ τοπ εκ μέρους του δήμου Ωραιοκάστρου, ενώ η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων δώρησε απο ενα USB Stick σε όλα τα παιδιά.

Οι μαθητές στους οποίους δόθηκε δώρο ένα λαπ τοπ ήταν ο Εμμανουήλ Δαβατζής απο το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου που πέρασε στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ, η Καράλη Μαγδαλινή Παρασκευή στην Νομική Θεσσαλονίκης (Μυγδονία) και η Μανούρη Ελένη στο Φυσικό του ΑΠΘ (Καλλιθέα).

Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν οι βουλευτές Β' Θεσσαλονίκης, Αναστασιάδης Σάββας, Καράογλου Θεόδωρος, Βαρτζόπουλος Δημήτριος, Αυγέρη Θεοδώρα, Αρβανιτίδης Γιώργος.























Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!