Με εργαζόμενους της «Μαλαματίνα» συναντήθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης

 


Με εργαζόμενους της «Μαλαματίνα» συναντήθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης

Για την  πορεία του απεργιακού αγώνα των εργαζόμενων στην οινοποιεία «Μαλαματίνα» ενημερώθηκαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια συνάντησης με αντιπροσωπεία των απεργών στα κεντρικά γραφεία του κόμματος το μεσημέρι της Δευτέρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διήρκησε περίπου δύο ώρες, υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για την πορεία του αγώνα και των διεκδικήσεων των απεργών, καθώς και για το περιεχόμενο των πορισμάτων του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, τα οποία προκλήθηκαν μετά από τις καταγγελίες του Σωματείου.

Παράλληλα υπήρξε ενημέρωση για τις προγραμματισμένες δράσεις και κινητοποιήσεις του ερχόμενου διαστήματος, που στόχο έχουν τη γνωστοποίηση στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης των απολύσεων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην οινοποιεία «Μαλαματίνα».

Από τη μεριά τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης εξέφρασαν για ακόμη μια φορά τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον αγώνα των απεργών της οινοποείας, η οποία έχει εκφραστεί με τον πιο επίσημο τρόπο από τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα. Παράλληλα συμφωνήθηκε το προσεχές διάστημα να υπάρξουν δράσεις και παρεμβάσεις από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την περεταίρω ανάδειξη του ζητήματος.

Του εργαζόμενους στη συνάντηση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Γιάννης Φραγγίδης, ο γραμματέας του Σωματείου, Γιώργος Νιχωρλής, καθώς και το μέλος του Σωματείου, Κική Ιορδανίδου.

Από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη συνάντηση συμμετείχαν ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Αμπατζάς, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Β’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Μαϊκίδης, η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο αναπληρωτής συντονιστής της Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης, Μίλτος Οικονόμου, η υπεύθυνη της θεματικής εργατικής πολιτικής της Ν.Ε. Α' Θεσσαλονίκης, Έφη Παπαλεξίου, καθώς και το μέλος της Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης, Νεκταρία-Ελευθερία Αγγελάκη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, Στέργιος Γρηγορίου.

Από το Γραφείο τύπου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!