Επίβλεψη των εργασιών καθαρισμού του εμβληματικού για τη δυτική Θεσσαλονίκη κτιρίου του Καπνομάγαζου της Σταυρούπολης από τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα

 


Επίβλεψη των εργασιών καθαρισμού του εμβληματικού για τη δυτική Θεσσαλονίκη κτιρίου του Καπνομάγαζου της Σταυρούπολης από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα

Τις εργασίες καθαρισμού του εμβληματικού για τη δυτική Θεσσαλονίκη κτιρίου του Καπνομάγαζου της Σταυρούπολης, που πραγματοποιούνται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα επιβλέψει αύριο Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

 

Ο κ. Τζιτζικώστας θα επισκεφτεί το κτίριο επί της Σοφοκλέους 26, στις 14.00’, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστα Γιουτίκα και τον Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη.

 

Η επίβλεψη θα αρχίσει από την πίσω είσοδο του τετραώροφου κτιρίου, το οποίο μετά τον καθαρισμό του και την άρση κάθε επικινδυνότητας για τη δημόσια υγεία και την πρόκληση ατυχήματος, θα αποδοθεί σε χρήση. Πλέον του καθαρισμού, της συλλογής και διαχείρισης των μη επικίνδυνων αποβλήτων, το έργο περιλαμβάνει την επεξεργασία και αξιοποίησή τους.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!