Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας σήμερα στην οδό που συνδέει το αεροδρόμιο “Μακεδονία” με την πόλη της Θεσσαλονίκης, μέσω της Μουδανίων

 


Σήμερα οι εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην οδό που συνδέει το αεροδρόμιο “Μακεδονία” με την πόλη της Θεσσαλονίκης, μέσω της Μουδανίων

Σήμερα θα γίνουν  οι εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην οδό από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” προς την πόλη της Θεσσαλονίκης, μέσω της Μουδανίων, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή από συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο δεξιό ρεύμα του κλάδου εισόδου στην Μουδανίων (κατεύθυνση προς την πόλη της Θεσσαλονίκης), με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, σε μήκος 500 μέτρων, από την αρχή του κλάδου εισόδου στη Μουδανίων(κατεύθυνση προς Μουδανιά). Πρόκειται για τον κόμβο, που οδηγεί από το αεροδρόμιο προς τη Θεσσαλονίκη, όχι όμως μέσω της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, αλλά μέσω της οδού Μουδανίων.

Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 08.30’ το πρωί και θα διαρκέσουν μέχρι τη δύση του ηλίου. Η μετάθεση των εργασιών κρίθηκε σκόπιμη εξαιτίας της βροχόπτωσης και των κυκλοφοριακών συνθηκών στην περιοχή.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τις υποδείξεις της Τροχαίας και των εργαζομένων στα συνεργεία.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!