Δεκάδες κολυμβητές από Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Πιερία σε ημερίδα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Α. Βλαχόπουλος»

 


Δεκάδες κολυμβητές από Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Πιερία σε ημερίδα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Α. Βλαχόπουλος»

Με τη συμμετοχή δεκάδων κολυμβητών από ομάδες της Θεσσαλονίκης, των Σερρών και της Πιερίας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» κολυμβητική ημερίδα.

Η ημερίδα είχε προαγωνιστικό χαρακτήρα και διοργανώθηκε εν όψει της έναρξης της νέας κολυμβητικής αγωνιστικής περιόδου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγ. Βλαχόπουλος», σε ένα από τα καλύτερα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης που διακρίνεται για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχει.


Συμμετείχαν κολυμβητές ηλικίας από 12 έως 18 ετών από αγωνιστικά τμήματα ομάδων των νομών Θεσσαλονίκης, Σερρών και Πιερίας και συγκεκριμένα από τις ομάδες: Άρης, Ηρακλής, ΚΟ Άξων, ΚΟ Θερμαϊκού, Νηρέας Κατερίνης και Πανσερραϊκός.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι κολυμβητές έλαβαν μέρος σε αγώνες φιλικού χαρακτήρα, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία τους για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και την ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους και της συνεργασίας.

Οι κολυμβητές χειροκροτήθηκαν από το κοινό και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να συνομιλήσουν για το άθλημα του υγρού στίβου.

«Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου ΄΄Αγγ. Βλαχόπουλος΄΄ αποτελεί στολίδι για τον τόπο μας. Λειτουργεί υποδειγματικά και χαιρόμαστε που το επιλέγουν για να αθλούνται σε αυτό καθημερινά εκατοντάδες πολίτες, αλλά και ομάδες από τη Θεσσαλονίκη και από γειτονικούς νομούς. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες που παρέχει το κολυμβητήριο, ώστε να γίνεται διαρκώς καλύτερο», ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Στην ημερίδα συμμετείχαν δεκάδες νεαροί κολυμβητές και οι προπονητές τους, ενώ την παρακολούθησαν πολίτες και οι αντιδήμαρχοι Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού Χριστίνα Ζάπρα, Αγροτικής Ανάπτυξης και Δ.Ε. Καλλιθέας, Αριστείδης Λαζαρίδης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!