Δήλωση Κ. Ζέρβα μετά τη μαθητική παρέλαση: «Τα νιάτα της πόλης μας μεταφέρουν την αποφασιστικότητα να είναι στην πρώτη γραμμή όλων των μαχών του μέλλοντος»

 


Μετά τη μαθητική παρέλαση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (27/10) το πρωί, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα καμαρώσαμε τα νιάτα της πατρίδας μας, της πόλης μας, της Μακεδονίας. Το πρώτο συναίσθημα είναι μια γλυκιά νοσταλγία, καθώς θυμήθηκα κάποια χρόνια παλιότερα, όταν είχα παρελάσει ίδια μέρα στο ίδιο σημείο. Το δεύτερο όμως συναίσθημα είναι αυτό της συνέχειας: Ότι αυτά τα παιδιά μεταφέρουν τις αξίες, μεταφέρουν την αποφασιστικότητα να είναι στην πρώτη γραμμή όλων των μαχών του μέλλοντος -της πατρίδας, της πόλης, της Μακεδονίας μας. Συγχαρητήρια στους γονείς, στους καθηγητές, συγχαρητήρια στα ίδια τα παιδιά. Χρόνια πολλά σε όλους!».




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!