Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Πολιτισμού της ΠΚΜ και του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

 


Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Πολιτισμού της ΠΚΜ και του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

            “Μέτωπο” συνεργασίας για την προαγωγή του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής παιδείας και δημιουργίας στη δυτική πλευρά της πόλης, συστήνουν το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ενώνοντας τις δυνάμεις τους και προχωρώντας στην υλοποίηση δράσεων, πρωτοβουλιών και εκδηλώσεων πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

            Η “επισφράγιση” της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, με την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ της Προέδρου του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Άννας Μυκωνίου και του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού, παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Αθηνάς Παμπουκίδου.

            Όπως τόνισαν η Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού και ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, με την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας ξεκινά μια νέα εποχή για τα πολιτιστικά δρώμενα του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, όπου άμεσα τους επόμενους μήνες προγραμματίζονται και θα λάβουν χώρα μια σειρά από σημαντικές πολιτιστικές δράσεις (θεατρικές παραστάσεις, χορωδιακά φεστιβάλ, συναυλίες, καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα κ.ά), που θα φιλοξενηθούν στο νέο στολίδι του πολιτισμού της δυτικής Θεσσαλονίκης, το Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου - ΘΕΑΤΡΟ “ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ”.

            Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης, έγινε διεξοδική συζήτηση για τον σχεδιασμό των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους εντός του 2022 καθώς και οι προτάσεις για το επόμενο έτος. 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!