Συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Στ. Καλαφάτη με τον νέο Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα κ. Carles Maria Casajuana Palet


 Συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) κ. Στ. Καλαφάτη με τον νέο Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα κ. Carles Maria Casajuana Palet

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, συναντήθηκε, σήμερα, στο Διοικητήριο, με τον νέο Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα κ. Carles Maria Casajuana Palet.

 

Συζητήθηκαν θέματα διμερών σχέσεων, όπως η πολιτιστική συνεργασία των δύο χωρών, που εδραιώνεται και με τα εγκαίνια του χώρου όπου θα στεγάζεται το Ινστιτούτο Θερβάντες στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο κ. Καλαφάτης ενημέρωσε τον κ. Carles Maria Casajuana Palet για την πρόθεση της κυβέρνησης να καταστήσει την Θεσσαλονίκη του 2030 πόλη σύγχρονη, λειτουργική και εξωστρεφή, που να διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης. Αλλά και για τις μεγάλες επενδύσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή από εταιρείες - κολοσσούς και μετατρέπουν τη Μακεδονία και τη Θράκη σε πραγματικό πόλο Ανάπτυξης.

 

Στη συνάντηση παρέστη ο επίτιμος Πρόξενος της Ισπανίας στη Θεσσαλονίκη κ. Σαμουήλ Ναχμίας. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!