Εκδήλωση για την αντιμετώπιση και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στον Εύοσμο

 


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

 
Η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας (ΕΓΕ) του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου-Κορδελιού (ΕΜΣΕΚ), διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά, την δράση "PINK SUNDAY" την Κυριακή 30 Οκτωβρίου (11:00-13:00) στην πλατεία του Ευόσμου, με κύριο στόχο την ενημέρωση για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού!

Στην δράση συμμετέχουν ενεργά και τα καταστήματα της πλατείας Ευόσμου στηρίζοντας έτσι έμπρακτα αυτό τον σπουδαίο σκοπό!
Όλες οι γυναίκες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού και να συμμετέχουν στην μεγάλη κλήρωση για 15 δωρεάν μαστογραφίες.
Παράλληλα θα υπάρχει στημένο Mirror Booth όπου όλοι μπορούν να βγαίνουν φωτογραφίες κάνοντας έτσι ακόμη πιο ηχηρό το σπουδαίο μήνυμα της πρόληψης!

Η δράση θα εμπλουτιστεί με ροζ κεράσματα & καραμέλες, ροζ αναψυκτικά και ροζ δωράκια για τους συμμετέχοντες στην στολισμένη πλατεία του Ευόσμου.

Οι γυναίκες επαγγελματίες ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν ένα σπουδαίο μήνυμα:
“Η πρόληψη σώζει ζωές!”

Σας περιμένουμε!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!