Δήλωση του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη

 


Δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη

Τη μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παρακολούθησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μετά το πέρας της παρέλασης, ο κ. Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι μαθητές και οι μαθήτριες που παρέλασαν σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μας γέμισαν με υπερηφάνεια και αισιοδοξία. Συνδέουν το ένδοξο παρελθόν της χώρας μας με το παρόν και μάς γεμίζουν με ελπίδα για το μέλλον. Γι’ αυτό και ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχουμε στρέψει όλο το βάρος της πολιτικής μας στην προσπάθεια να υλοποιήσουμε όλες εκείνες τις υποδομές, που θα επιτρέψουν στα νέα παιδιά να δημιουργήσουν στον τόπο τους και να κάνουν εδώ τα όνειρά τους πραγματικότητα. Γι’ αυτό και το επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται 52 νέες σχολικές μονάδες σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, ολοκληρώνεται η ψηφιοποίηση των Πανεπιστημίων και μια σειρά άλλα έργα και δράσεις, μέσα από τις οποίες η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρέχει στους νέους τα εχέγγυα για να μπορέσουν να βρουν στο μέλλον δουλειά, να μείνουν στην Ελλάδα, να δημιουργήσουν στον τόπο τους. Αυτός είναι ο στόχος μας και θα τον καταφέρουμε».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!