Ωραιόκαστρο: Eθελοντές μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου σε δράση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

 


Για 4η χρονιά η εθελοντική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου, πιστή στο άτυπο ραντεβού της, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, μοίρασε φυλλάδια για τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού στα καταστήματα του Ωραιοκάστρου.

Τα φυλλάδια, πρωτότυπες δημιουργίες  μαθητριών/των του λυκείου, περνούν το μήνυμα της αναγκαίας πρόληψης που σώζει ζωές. Οι μαθητές/μαθήτριες με ζήλο και αγάπη για τον εθελοντισμό, με χαμόγελο και συνοδευόμενοι από δύο καθηγητές του προγράμματος,  απέσπασαν εγκάρδια, θετικά σχόλια από τους καταστηματάρχες που τους καλοδέχτηκαν, κάποιοι μάλιστα τους περίμεναν με συγκίνηση.

Να τονιστεί πως φέτος μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των αγοριών του προγράμματος στη δράση, καθώς ο καρκίνος του μαστού δεν προσβάλλει μόνο γυναίκες, αλλά και άντρες.

Το μήνυμα της δράσης αυτής είναι πως ενημερωμένοι όλοι και όλες μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο του μαστού.πηγή 2lykoraiok


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!