Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λ. Κυρίζογλου: Ο εορταστικός διάκοσμος θα ανάψει στις 10 Δεκεμβρίου 2022 και θα σβήνει τα μεσάνυχτα

 


Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου στη Βεργίνα Τηλεόραση:

Ο εορταστικός διάκοσμος θα ανάψει στις 10 Δεκεμβρίου 2022 και θα σβήνει τα μεσάνυχτα

 

 

Για το θέμα του εορταστικού διακόσμου στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης τοποθετήθηκε ο δήμαρχος Λάζαρος Κυρίζογλου  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στη Βεργίνα Τηλεόραση με τη δημοσιογράφο Νίκη Σταματιάδου, λέγοντας πως το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα διακοσμητικά λαμπάκια θα ανάψουν στις 10 Δεκεμβρίου, αλλά θα σβήνουν κάθε μέρα τα μεσάνυχτα.

Ο ίδιος διευκρίνισε πως ο εορταστικός διάκοσμος δε θα λειτουργήσει 40 μέρες όπως συνέβαινε κάθε χρόνο προ ενεργειακής κρίσης, αλλά 25 μέρες. Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομηθεί  60% της δαπάνης.

Όπως τόνισε ο κ. Κυρίζογλου ο στολισμός του Δήμου είναι απαραίτητος «και για ψυχολογικούς λόγους και για λόγους αισθητικής, αλλά χρειάζεται και για την αγορά».

Για το θέμα της ακρίβειας στην ενέργεια ο δήμαρχος σημείωσε πως δε θα αυξήσει τα δημοτικά τέλη, ούτε θα κλείσει τα φώτα στους δρόμους, καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλεια στους πολίτες λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας.

Αντιθέτως, «τώρα θα τα καταφέρουμε είτε από δικά μας χρήματα είτε από την εξοικονόμηση πόρων που θα κάνουμε μέσα από τα φωτοβολταϊκά που έχουμε εγκαταστήσει σε πολλά κτίρια, δεύτερον με μειώσεις σε μερικά σημεία της σπατάλης είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό των δημοτικών κτιρίων», πρόσθεσε ο κ. Κυρίζογλου

Δείτε τι είπε ο κ. Κυρίζογλου: https://youtu.be/2cvkBreopNY

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!