Εξόρμηση της Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης: Η απεργία στις 9 Νοέμβρη να στείλει μήνυμα πολιτικής αλλαγής

 


Εξόρμηση της Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης: Η απεργία στις 9 Νοέμβρη να στείλει μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Μαζικές εξορμήσεις σε λαϊκές αγορές και σε γειτονιές στη Β΄ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν τις προηγούμενες μέρες, κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με τη συμμετοχή τοπικών στελεχών και των βουλευτών Δώρας Αυγέρη και Σωκράτη Φάμελλου.

Τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της Νεολαίας μοίρασαν ενημερωτικό υλικό και συνομίλησαν με πολίτες και καταστηματάρχες.

Η εξόρμηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης των πολιτών για τις έξι εθνικές προτεραιότητες του κόμματος, όπως παρουσιάστηκαν από τον Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ υπό τον τίτλο «Δικαιοσύνη παντού», καθώς και για την προπαγάνδιση της Γενικής Απεργίας των συνδικάτων στις 9 Νοεμβρίου. 


Σε σχέση με την κρίση, την ακρίβεια και τα σκάνδαλα και τη μελλοντική πορεία της χώρας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τόνισαν στους πολίτες πως «η κυβέρνηση των σκανδάλων, των υποκλοπών, της ακρίβειας, θα πάρει δυναμική απάντηση στον δρόμο κατά την Γενική Απεργία της 9ης Νοεμβρίου. Ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία θα δώσουν μια απάντηση στο σκληρό και νεοφιλελεύθερο δόγμα της». Επεσήμαναν δε, πως μοναδική διέξοδος για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η προσφυγή στις κάλπες ώστε να μπει τέλος στον εφιάλτη της χειρότερης κυβέρνησης μετά τη μεταπολίτευση.

Σε σχέση με την καμπάνια «Δικαιοσύνη παντού» τα στελέχη του κόμματος σημειώνουν ότι «είναι αναγκαίο τα τρία άλφα με τα οποία σηματοδότησε την αρχή μιας μεγάλης εκστρατείας ο Αλέξης Τσίπρας, δηλαδή την αντίσταση, την αλληλεγγύη και την αλλαγή να γίνουν πραγματικότητα, για αυτό απαιτείται κοινωνική εγρήγορση και κοινωνικός ξεσηκωμός (…) Οι δρόμοι θα γράψουν τη δική τους ιστορία και πρέπει να γραφτεί με ενημέρωση, με απόλυτη αλήθεια και με προτάσεις για το μέλλον του τόπου».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!