Ευχαριστήριο των συλλόγων γονέων & διδασκόντων 4ου Δημ. σχολείου Ωραιοκάστρου προς τους συγγενείς της εκλιπούσας δασκάλας Ευπραξίας Καλώνης για τις δωρεές τους


Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δ.Σ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, έχοντας πάντα στη σκέψη την αξιαγάπητη Συνάδελφο, Φίλη και Δασκάλα ΕΥΠΡΑΞΙΑ ΚΑΛΩΝΗ, θα ήθελαν να εκφράσουν από καρδιάς, δημόσια, τις ευχαριστίες τους για τις δωρεές που έγιναν στο σχολείο μας εις μνήμην της.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τους συγγενείς της εκλιπούσας για τον εμπλουτισμό της σχολικής βιβλιοθήκης με τη δωρεά εκατόν είκοσι (120) βιβλίων, την οικογένεια ΚΑΛΩΝΗ ΠΑΥΛΟΥ και ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ για τη δωρεά έξι (6) δίμετρων γραφείων για τη νεοσύστατη αίθουσα πληροφορικής στο κεντρικό κτίριο του σχολείου μας και τέλος την οικογένεια ΚΑΛΩΝΗ Π. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ για τη δωρεά ενός σπαστού τροχήλατου τραπεζίου ρομποτικής, μιας μικρής ντουλάπας για την αίθουσα πληροφορικής καθώς και ενός επίπλου βιβλιοθήκης.


Με εκτίμηση

Σύλλογος Διδασκόντων

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!