"Ραντεβού ΖΩΗΣ" εκδήλωση απο το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και τον δήμο Ωραιοκάστρου την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στο ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου

 


🎀Ενημερωτική Ομιλία Πρόληψης στον Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
📅Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, 18:00
📍ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου, Βασ. Γεωργίου με Τραπεζούντως
———•———
🙏🏻Mία ευκαιρία για να ενημερώσουμε για τη δική μας εμπειρία με τον Καρκίνο και να γίνουμε το κίνητρο για κάθε γυναίκα, ώστε να κάνει την πρόληψη και τον προσυμπτωματικό έλεγχο τρόπο ΖΩΗΣ!
———•———
🎀O κ. Χρήστος Βρέκας, Μαστολόγος - Χειρουργός Μαστού, θα μας ενημερώσει για όλους τους σημαντικούς λόγους που η πρόληψη πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι των ετήσιων εξετάσεων μας. Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη γνώση κι εμπειρία που θα μοιραστείτε μαζί μας!
🙏🏻Η κ. Ανατολή Γκαγκοπούλου, Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου μας, θα μας μιλήσει για τη δική της προσωπική εμπειρία με τον Καρκίνο του Μαστού, θέλοντας να δώσει ένα σημαντικό κίνητρο, ώστε να κάνουμε όλοι την πρόληψη τρόπο ΖΩΗΣ, καθώς πρόκειται για μία νόσο που μπορεί να ιαθεί, αν διαγνωστεί σε αρχικό στάδιο!
💭Η κ. Κατερίνα Λέντη/Katerina Lenti, Ψυχολόγος του Συλλόγου μας-Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, μέσα από την ομιλία της, αλλά και μέσω διαλόγου, θα μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε τους φόβους που οδηγούν στο να αναβάλουμε τον τόσο σημαντικό ετήσιο προσυμπτωματικό έλεγχο μαστού, καθώς και στην απαλλαγή από αυτούς.
🎀Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!
❤Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμο Ωραιοκάστρου , για την υπέροχη συνεργασία και τη φιλοξενία!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!