Κ. Ζέρβας: Παγώνουν τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων για το νέο έτος – Σημαντική βοήθεια για τις επιχειρήσεις

 


Κ. Ζέρβας: Παγώνουν τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων για το νέο έτος – Σημαντική βοήθεια για τις επιχειρήσεις

Πάγωμα των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων για το νέο έτος εισηγείται απόψε (31/10) στο Δημοτικό Συμβούλιο η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης. Όπως ανέφερε στην κεντρική τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η απόφαση αυτή μέσα στο δύσκολο οικονομικά περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί συνολικά για τους ΟΤΑ, δεν είναι ούτε εύκολη ούτε αυτονόητη. «Εντάσσεται στη λογική που υπηρετούμε από την πρώτη ημέρα: πρώτα ο πολίτης, πρώτα ο δημότης, πρώτα η πραγματική οικονομία και οι δουλειές των ανθρώπων», τόνισε ο κ. Ζέρβας, υπενθυμίζοντας ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης στηρίζει το επιχειρείν στην πράξη, καθώς, πέραν των μηδενικών αυξήσεων φέτος και των μειώσεων κατά 5% πέρυσι στα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων, προχωρά και σε σειρά διευκολύνσεων και εκπτώσεων.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, εξάλλου, υπενθύμισε ότι τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού έχουν μειωθεί στην τριετία κατά 30% οριζόντια για όλους.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!