Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων σήμερα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας


 

Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 

   Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν σήμερα Κυριακή 20 Νοεμβρίου του 2022, από τις 6 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

    Πιο συγκεκριμένα θα εκτελεσθούν εργασίες από το ύψος του Κ13 και το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» έως το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου, επί της κεντρικής νησίδας με αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις.  
  Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!