Εκδήλωση στον Δ. Ωραιοκάστρου για την ενδοοικογενειακή βία κατά των γυναικών

 


Εκδήλωση στον Δ. Ωραιοκάστρου για την ενδοοικογενειακή βία κατά των γυναικών

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με την Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Ωραιοκάστρου διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Συζητώντας για την ενδοοικογενειακή βία κατά των γυναικών».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022, από τις 17.00 έως τις 20.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου (Κομνηνών 76, Ωραιόκαστρο).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών που κάθε χρόνο τιμάται στις 25 Νοεμβρίου και είναι ανοιχτή για το κοινό.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι εξειδικευμένων φορέων για την ενδοοικογενειακή βία και εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων του Δήμου Ωραιοκάστρου. Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!