Δ. Ωραιοκάστρου: Με προβλήματα η εξυπηρέτηση από τα ΚΕΠ λόγω βλάβης στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Με προβλήματα η εξυπηρέτηση από τα ΚΕΠ λόγω βλάβης στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου γίνεται γνωστό πως τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται προβλήματα κατά την εξυπηρέτηση των πολιτών από τα ΚΕΠ του Δήμου Ωραιοκάστρου, εξαιτίας προβλήματος που εντοπίζεται στη φόρτωση των ιστοσελίδων που συνδέονται στο διαδίκτυο μέσω του ΣΥΖΕΥΞΙΣ.

Το Τμήμα Πληροφορικής του Δήμου Ωραιοκάστρου από την πρώτη στιγμή έκανε αναφορά του προβλήματος στους αρμόδιους τεχνικούς του ΣΥΖΕΥΞΙΣ, ζητώντας την άμεση επίλυσή του. Η εταιρεία - πάροχος ίντερνετ ανέφερε πως το θέμα ελέγχεται με άμεση προτεραιότητα.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου ζητά την κατανόηση των πολιτών, καθώς δεν φέρει ευθύνη για το πρόβλημα της σύνδεσης των ηλεκτρονικών υπολογιστών των ΚΕΠ στο διαδίκτυο και επισημαίνει πως είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους τεχνικούς του ΣΥΖΕΥΞΙΣ, ώστε να αποκατασταθεί άμεσα το πρόβλημα και να εξυπηρετούνται κανονικά οι πολίτες.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!