Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης: Η απεργία στις 9 Νοέμβρη να στείλει μήνυμα πολιτικής αλλαγής

 


Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης: Η απεργία στις 9 Νοέμβρη να στείλει μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Μαζική εξόρμηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης των πολιτών για τις έξι εθνικές προτεραιότητες του κόμματος, όπως παρουσιάστηκαν από τον Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ υπό τον τίτλο «Δικαιοσύνη παντού», καθώς και για την προπαγάνδιση της Γενικής Απεργίας των συνδικάτων στις 9 Νοεμβρίου. 

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της Νεολαίας κινήθηκαν στην Εγνατία, στην Αριστοτέλους και τη Δημητρίου Γούναρη, όπου μοίρασαν ενημερωτικό υλικό και συνομίλησαν με διερχόμενους πολίτες και καταστηματάρχες.

Στο κλιμάκιο των στελεχών και μελών του κόμματος συμμετείχαν ο συντονιστής και ο αναπληρωτής συντονιστής Α’ Θεσσαλονίκης, σύσσωμη η γραμματεία και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης και Χρήστος Γιαννούλης, καθώς και  ο οργανωτικός υπεύθυνος Θεσσαλονίκης, Χάρης Τσιόκας.

Όπως αναφέρουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης «η κυβέρνηση των σκανδάλων, των υποκλοπών, της ακρίβειας, θα πάρει δυναμική απάντηση στον δρόμο κατά την Γενική Απεργία της 9ης Νοεμβρίου. Ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία θα δώσουν μια απάντηση στο σκληρό και νεοφιλελεύθερο δόγμα της».

Παράλληλα επισημαίνουν πως «η κυβέρνηση έχει μία και μόνη διέξοδο, να προχωρήσει σε εκλογές εδώ και τώρα για να φύγει το συντομότερο δυνατό. Ο ελληνικός λαός έχει την επιλογή να επιλέξει έναν εφιάλτη δίχως τέλος ή να βάλει τέλος στον εφιάλτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Σε σχέση με την καμπάνια «Δικαιοσύνη παντού» τα στελέχη του κόμματος σημειώνουν ότι «είναι αναγκαίο τα τρία άλφα με τα οποία σηματοδότησε την αρχή μιας μεγάλης εκστρατείας ο Αλέξης Τσίπρας, δηλαδή την αντίσταση, την αλληλεγγύη και την αλλαγή να γίνουν πραγματικότητα, για αυτό απαιτείται κοινωνική εγρήγορση και κοινωνικός ξεσηκωμός». «Οι δρόμοι θα γράψουν τη δική τους ιστορία και πρέπει να γραφτεί με ενημέρωση, με απόλυτη αλήθεια και με προτάσεις για το μέλλον του τόπου», συμπληρώνουν χαρακτηριστικά.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!